Lifestye Coaching

Gezondheid- & Levens Coaching

Voor wie?

Onze coaching is bedoeld voor mannen en vrouwen die streven naar een positieve verandering in hun gezondheid en levensstijl. Of je nu gezonder wilt leven, stress wilt verminderen, gewicht wilt verliezen, of een groei mindset wilt ontwikkelen, onze coaching is op maat gemaakt voor iedereen die zijn/haar fysiek, mentaal – emotioneel en/of sociaal welzijn wilt verbeteren.

Waarom?

Gezondheids- en levenscoaching biedt een persoonlijke, op maat gemaakte benadering om gezondheid en welzijn te verbeteren. Het helpt je je doelen te bereiken, ongeacht of dit stressreductie, verbeterde fitness, emotionele veerkracht of levensbalans is. Coaching helpt je obstakels te overwinnen, zelfvertrouwen op te bouwen en duurzame gedragsveranderingen te bewerkstelligen die weerspiegelen in de kwaliteit van je fysieke, mentaal – emotionele en sociale welzijn. 

Wat mag je verwachten?
 • Persoonlijke Begeleiding: Elke sessie is afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften.
 • Gedragsmanagement: Leer hoe je blijvende gedragsverandering kunt bereiken om een gezonder leven te leiden.
 • Groei Mindset: Transformeer negatieve overtuigingen in positieve, krachtige denkpatronen die je ondersteunen.
 • Duurzame Resultaten: Onze groeitrajecten en coaching sessies zijn ontworpen om duurzame verbeteringen in je welzijn te bewerkstelligen.
 • Energie, vitaliteit en innerlijke rust: Na de sessies en trajecten zul je je energieker, veerkrachtiger en bewuster voelen. Je leert hoe je op een duurzame manier een levensstijl kan bouwen waarbij je dagelijks de balans tussen vitaliteit en innerlijke rust kunt bewaren. 

Na onze coachingssessies en groeitrajecten voel je je empowered, vol vertrouwen en in staat om de uitdagingen van het leven met veerkracht tegemoet te treden. Je ervaart een diep gevoel van welzijn en merkt aanzienlijke verbeteringen in zowel je fysieke gezondheid als je emotioneel welzijn. Kortom, je voelt je in balans, vol energie en klaar om je leven in een positieve richting te sturen. Zet de eerste stap vandaag en kies voor duurzame groei en welzijn met de gezondheids- en levenscoaching sessies en groeitrajecten. 

Stress- & Relaxatie Therapie

Waarom?

Stress kan aanzienlijke gevolgen hebben voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Onze therapie biedt bewezen stressmanagementtechnieken om stress te verminderen, emotionele veerkracht op te bouwen en een staat van diepe ontspanning te bereiken.

Wat mag je verwachten?
 • Individuele Begeleiding: Elke sessie wordt afgestemd op jouw specifieke noden en behoeften.
 • Stressmanagement: Leer effectieve technieken om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen.
 • Ontspanningstechnieken: Ontwikkel vaardigheden om diepe ontspanning en innerlijke rust te ervaren.
 • Gezonde Gewoonten: Onze groeitrajecten zijn gebaseerd op gedragsmanagement en helpen je gezondere levensstijl keuzes te maken.

Ervaar de weldaad van triggerpoint- en mindful massages en ontdek hoe deze unieke behandelingen een positieve impact kunnen hebben op je lichaam en leven. Hier zijn de voordelen in heldere punten:

Triggerpoint- & Mindful Massages

Wat mag je verwachten?
 • Diepgaande Ontspanning: Triggerpoint- en mindful massages combineren diepe spierontspanning met bewuste ademhalingstechnieken, waardoor je een diepgaand gevoel van ontspanning ervaart.

 • Stressverlichting: Gerichte druk op triggerpoints vermindert fysieke spanning, terwijl mindful technieken helpen bij het loslaten van mentale stress, waardoor je een algehele gevoel van kalmte ervaart.

 • Bewustzijnsvergroting: Mindful massages stimuleren een bewuste verbinding met je lichaam, waardoor je je meer bewust wordt van spanning en ontspanning op zowel fysiek als mentaal niveau.

 • Verbeterde Flexibiliteit en Mobiliteit: Triggerpoint-massages richten zich op knelpunten, terwijl mindful bewegingen de flexibiliteit vergroten, wat leidt tot een verhoogde mobiliteit.

 • Emotionele Balans: Mindful massages helpen bij het loslaten van emotionele spanning en bevorderen de emotionele balans en welzijn.

 • Herstel van Energiebalans: Energetische aspecten van mindful massage dragen bij aan het herstel van de natuurlijke stroom van levensenergie, wat leidt tot een verbeterde vitaliteit.

 • Ervaar de synergie van triggerpoint- en mindful massages voor een holistische benadering van je welzijn. Ontdek de diepgaande voordelen en investeer in de zorg voor je lichaam en je geest. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de positieve impact op je algehele levenskwaliteit!

Charlotte De jaegher

Charlotte De Jaegher is de gepassioneerde oprichter van Arasari Lifestyle. Ze is een gecertificeerde educator, gezondheids-, bewegings- en levensstijlcoach,
Eveneens als een gecertificeerde stress en relaxatie therapeut helpt ze vrouwen en mannen die worstelen met angst, stress, een vastgeroeste mindset,
algemene onzekerheid, een gebrek aan passie ervaren en de wil hebben om stappen te
zetten naar een positieve verandering in hun leven. Een van haar missies is om deze
mensen te inspireren en te begeleiden bij het verbeteren van de kwaliteit van hun leven en
het ontwerpen van een gezonde en bevredigende levensstijl die ze liefhebben..