Hypnotherapie

Hypnotherapie voor jouw angst

Wat is hypnose?

Hypnose is bedoeld om het conflict op te lossen tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn. Bijvoorbeeld, je wilt de kinderen van school halen, maar de schrik om de auto te nemen is te groot. Je wilt iets zo graag, maar je brein houdt je tegen of zegt iets anders.

HOGE SLAAGKANS

Wat je bewustzijn stoort, zit al een tijdje in je onderbewustzijn. Dit onderbewustzijn is bepalend voor mentale en fysieke reacties zoals allergieën, chronische pijn, angsten, stress, verslavingen, zelfbeeld en nog tal van andere zaken.

Hypnose, het ultieme hulpmiddel.

​Door hypnose wordt er rechtstreeks met jouw onderbewustzijn gecommuniceerd en worden verschillende negatieve reacties verminderd of volledig uitgeschakeld en vervangen door positieve responses. Zo kan je stoppen met roken of met de auto rijden zonder er over na te denken.

 

Met andere woorden, deze kleine ingreep zal jouw leven veranderen.

SESSIE SAMENSTELLING

Eén korte sessie kan al voldoende zijn om jouw doelen te bereiken. Bijvoorbeeld roken of angsten overwinnen kunnen soms al opgelost zijn na één sessie.

Dit is natuurlijk afhankelijk van persoon tot persoon. De ene zal al sneller zijn angsten overwinnen dan de andere omdat daar mogelijks een onderliggende oorzaak is.
 
We proberen u te helpen in zo weinig mogelijk sessies en passen de sessie aan naar jouw wensen.

AANBOD

Hypnose heeft een zeer ruim aanbod en is daardoor zeer doeltreffend. In theorie kan elke negatief gedrag omgezet worden in positief gedrag. Dit op een zo veilig en eenvoudige manier.
 
Hypnose heeft een totaal andere aanpak. Met hypnose gaan wij rechtstreeks naar de oorzaak zoeken en deze aanpakken. Bijvoorbeeld wanneer je angsten heb, zullen de dokters pillen voorschrijven. Hiermee is het gevolg opgelost, maar zal u nooit meer zonder de medicatie kunnen omdat de oorzaak nog aanwezig is.

Hypnose pakt het anders aan. Met deze techniek pakken wij de koe onmiddellijk bij de horens. Dit zonder medicatie of medische tussenkomst. De verandering gebeurt in het onderbewustzijn en daar zal je bewustzijn zich veel beter bij voelen.
 
Hypnose kan je helpen met angsten of fobieën te overwinnen, stoppen met roken, stress verminderen, uitstelgedrag, pijn verminderen, emotioneel welzijn, zelfhypnose en nog veel meer.