Workshops

Hieronder vind je de workshops van ReMotion Therapy. Elke workshop richt zich op een specifiek onderwerp van de bewegingsmethode met als doel kennis te delen om meer mensen opnieuw pijnvrij te laten bewegen zodat ze nog lang kunnen doen wat ze graag doen.

Wil je gebruik maken van de KMO portefeuille?

Om uw inschrijving te voltooien en deel te nemen aan de workshop, vragen wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@intelligentmotion.be. In deze e-mail vermeldt u uw naam, facturatiegegevens en de specifieke workshop waarvoor u zich wenst in te schrijven.

Belangrijk om te weten: de bedragen die u op onze website ziet, zijn inclusief btw. Houd er rekening mee dat de subsidie van de KMO portefeuille enkel van toepassing is op het bedrag exclusief btw. Zorg ervoor dat u bij uw inschrijving in de e-mail ook duidelijk aangeeft of u gebruik wilt maken van de KMO portefeuille, zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen om uw aanvraag te verwerken.

Bij vragen of voor verdere assistentie kunt u altijd contact met ons opnemen via info@intelligentmotion.be. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen bij onze workshops en u te ondersteunen op uw weg naar persoonlijke en professionele ontwikkeling.