Getuigenissen

getuigenissen

Wat mensen zeggen

Als tennistrainer zonder biomechanische achtergrond en academische bewegingsopleiding klop ik maar al te graag geregeld aan bij Intelligent Motion. Dit zowel voor een workshop als voor een screening van 1 van onze tennissers. Intelligent Motion geeft inzichten en legt links die zeer belangrijk zijn voor de verdere ontwikkeling van onze spelers maar ook de relatie tussen trainer en speler verbeteren. Door hun expertise weten we veel beter of het lichaam van een speler de hoge eisen die we stellen aankan of dat het beter is om het eerst “op te voeden” . Dit brengt psychologische rust bij zowel speler als trainer en stimuleert tegelijk de discipline en werklust.

KRISTOF BOSMANS

- Tennistrainer

Zowel professioneel als prive leg ik de lat hoog voor mezelf. De sporten die ik beoefen, zijn zeer belastend voor mijn lichaam. Denk maar aan skateboarden en kitesurfen. Intelligent Motion heeft me geleerd om beter te luisteren naar de signalen die mijn lichaam geeft. IM bekijkt het als een samenhangend geheel en laat me inzien dat de impact van het mentaal welzijn groot is op je fysieke capaciteiten. Dat ik de sporten langer kan blijven beoefenen, zonder daarbij in het rood te gaan, heb ik te danken aan Intelligent Motion. Ze hebben me ontzettend veel bijgeleerd over hoe mijn lichaam in elkaar zit en over wie ik ben als persoon.

MATTHIEU VOET

- Skateboarder en kitesurfer

Na mijn zwangerschap en bevalling had ik veel last van rug- en nekpijn door een verkeerde houding. Ik wilde verkorte spieren opnieuw langer maken en verzwakte spieren versterken. Ik merkte ook dat mijn conditie niet meer optimaal was. Ik was snel buiten adem en vermoeid. Gezien ik zelfstandig ben, is het voor mij interessant om individueel begeleid te worden omdat ik dan de uren min of meer zelf kan kiezen. Mijn verwachting was dat mijn conditie beter zou worden en dat ik een betere houding zou krijgen. Ik verwachtte ook dat mijn lichaamsbewustzijn zou aangescherpt worden. Mijn verwachtingen zijn ingelost. De voornaamste resultaten die ik verkregen heb zijn meer kracht vanuit mijn ‘core’ om een betere houding aan te nemen en ik voelde me lichter. Ik hebt tevens ook geleerd dat het belangrijk is om mijn grenzen te aanvaarden en te respecteren. Ik zou Intelligent Motion zeker aanbevelen aan anderen omdat het volledige lichaam aan het werk gezet wordt op een manier die heel bruikbaar is in het dagelijkse leven.

BARBARA DE LANGE

- blije mama

Onze kinderen volgen een ondersteunende training in functie van hun competitietennis. De training wordt op een toffe manier gegeven want ze gaan allebei steeds met heel veel plezier er naartoe. Belangrijk is natuurlijk ook dat de kinderen vooruitgang boeken op de gebieden waaraan gewerkt wordt.

NATAN & NOA EETEZONE

- tennissers