Mental Coaching

Bewust Mentaal in beweging

Wat is Mental coaching?

Met mental coaching begeleiden we je naar een op en top gezonde mindset die je mentaal in beweging brengt. We onderzoeken bewust wat goed loopt, wat je waardevol vindt en waar je talenten liggen. Maar ook jouw valkuilen en groeipunten leggen we bloot. Voor ons is vertrouwen opbouwen en veiligheid bieden de sleutel om tot eerlijke feedback en open communicatie te komen. Door je bewust mentaal te laten bewegen werk je zo aan die o zo belangrijke veerkracht die je zowel mentaal als fysiek in evenwicht houdt.

Samen op pad

We gaan samen aan de slag om eerst je doelen op korte en lange termijn te bepalen. We weten ook graag waar je altijd al van hebt gedroomd. Daarna verdiepen we ons in hoe je tot rust komt, hoe het is gesteld met je stresshantering en nemen we jouw eigen energiemanagement onder de loep.

 

Door naar een positieve en krachtige mindset te groeien is het steeds makkelijker om efficiënter jouw doelen te bereiken. Gaandeweg ontdekken we samen je uitdagingen, maar ook je belemmerende overtuigingen.

 

Voor een optimaal traject, is het essentieel dat je helemaal jezelf kan zijn. De basis van alles is vertrouwen, eenvoud en veiligheid.

Voor wie?
  • Ondernemers
  • Atleten
  • Teams