Opleidingen Intelligent Motion

De opleidingen van Intelligent Motion richten zich naar 2 doelgroepen:

  1. We leiden kinesitherapeuten, personal trainers,... op in de principes van Remotion Therapy.
  2. Voor ondernemers hebben we een uniek opleidingstraject in functie van gezondheid.

Remotion Therapy - 2 jarige opleiding

Zaterdag 08 december 2018 / € 8470

Remotion Therapy is een bewegingstherapie dat oplossingen creërt voor terugkerende blessures/kwaaltjes en chronische klachten. De bewegingstherapie brengt 3 aspecten samen die informatie kunnen brengen in functie van de oplossingen. Deze 3 aspecten zijn: 1. Brein - 2. Fascia - 3. Biomechanica

De opleiding van Remotion Therapy bestaat uit een traject van 2 jaar. Het eerste jaar staat in functie van een eigen ervaring. Zelf ervaren hoe Remotion Therapy werkt is de basis om nadien makkelijk oplossingen te bedenken voor verschillende cases. Tijdens het 2de jaar wordt de eigen ervaring gebruikt ifv de coaching in jouw eigen praktijk.

Meer informatie & inschrijven

Become The Master Of Your Health - Topsportbegeleiding voor ondernemers

Maandag 07 januari 2019 / € 8825

Jouw gezondheid, je meest kostbaarste bezit. De voorwaarde voor vitaal, energiek en daadkrachtig je ambities waar te maken.

Become The Master Of Your Health is een uniek gezondheidstraject waarin we je opleiden om van jouw lichaam jouw beste coach te maken!

Het traject is een geïntegreerde aanpak van 'Stress - Voeding & Bewegen' waarbij een team van experten je begeleidt in jouw individueel aangepast programma.

Meer informatie & inschrijven

Preventie en Post-revalidatie - ReMotion Therapy

zaterdag 15/12 (10u00 - 17u00) en zondag 16/12 (10u00 - 17u00) / € 675

Een 2- daagse opleiding om je kennis mbt bewegen naar een nieuwe dimensie te brengen. Deze mentorship heeft als doel de functionele anatomie, biomechanica en de fysiologie van het lichaam samen te brengen in een speciefieke benadering van bewegen.

Meer informatie & inschrijven