Opleidingen Intelligent Motion

De opleidingen van Intelligent Motion richten zich naar 2 doelgroepen:

  1. We leiden kinesitherapeuten, personal trainers,... op in de principes van Remotion Therapy.
  2. Voor ondernemers hebben we een uniek opleidingstraject in persoonlijk leiderschap.

Procedos Workshop BE

Eerstvolgende: Zondag 27 januari 2019 / € 175 excl BTW

Procedos is een bewegingsplatform dat bestaat uit 9 ‘dots’ uitgebreid met aanwijzingen in functie van verschillende richtingen. De 9 posities in combinatie van de verschillende richtingen zijn afkomstig vanuit de bewegingsmogelijkheden van ons lichaam. Het bewegingsplatform is een ideale tool om je bewegingsvariabiliteit opnieuw te vergroten en te optimaliseren. 

Meer informatie & inschrijven

Mijn leiderschap in Beweging

Maandag 07 januari 2019 / € 8400 excl BTW

In dit jaartraject “Mijn leiderschap in beweging” helpen we ondernemers & managers om een groter bewustzijn te ontwikkelen ten opzichte van hun persoonlijke ontwikkeling via een unieke aanpak. Ervaren hoe het nastreven van ‘targets’ en ondernemingsdoelstellingen een impact hebben op het lichaam biedt de fundering om het persoonlijk leiderschap vorm te geven. 

Het individueel jaartraject helpt ondernemers/managers te groeien naar een succesvol, veelzijdig geïntegreerd leiderschap.

Het programma is gebaseerd op twee uitgangspunten:

1. Persoonlijke groei leidt tot professionele groei wat vervolgens, in geval van ondernemers/managers, direct invloed heeft op de desbetreffende onderneming of organisatie.

2. De invloed van fysieke aspecten op hoe men zich voelt en op hoe men denkt en handelt is veel groter dan algemeen wordt aangenomen.

Meer informatie & inschrijven