Opleidingen Intelligent Motion

De opleidingen van Intelligent Motion richten zich naar 2 doelgroepen:

  1. We leiden kinesitherapeuten, personal trainers,... op in de principes van Remotion Therapy.
  2. Voor ondernemers hebben we een uniek opleidingstraject in persoonlijk leiderschap.

Your Health Tour

Dinsdag 18 juni 2019 / € 2965 excl BTW

In samenwerking met Connexi, organiseert Intelligent Motion een unieke 3-daagse opleiding rond stress, voeding en beweging. 3 pijlers die heel belangrijk zijn om als ondernemer of bedrijfsleider elke dag topprestaties te leveren. Meestal wordt slechts één kant belicht. Hier wordt de link gelegd om een totaalbeeld te krijgen over jouw mentale en fysieke gezondheid. Het is een investering in je lichaam die je zal om signalen te herkennen. Dit zal resulteren in minder pijn, stress of vermoeidheid.

Meer informatie & inschrijven

Stem in Beweging

Zaterdag 25 mei 2019 / € 189 excl BTW

Een weekend in een stille groene omgeving, om op een natuurlijke manier tot
de essentie te komen. Effen het pad naar je unieke talenten en je natuurlijke
stem. Je stem klinkt je essentie en je bewegingen worden weer soepel en vrij.
Dit weekend is een bruisende verjongingskuur voor man en vrouw!

Meer informatie & inschrijven

Remotion Therapy - 2 jarige opleiding

Zaterdag 21 september 2019 / € 8470 excl BTW

Remotion Therapy is een bewegingstherapie dat oplossingen creërt voor terugkerende blessures/kwaaltjes en chronische klachten. De bewegingstherapie brengt 3 aspecten samen die informatie kunnen brengen in functie van de oplossingen. Deze 3 aspecten zijn: 1. Brein - 2. Fascia - 3. Biomechanica

De opleiding van Remotion Therapy bestaat uit een traject van 2 jaar. Het eerste jaar staat in functie van een eigen ervaring. Zelf ervaren hoe Remotion Therapy werkt is de basis om nadien makkelijk oplossingen te bedenken voor verschillende cases. Tijdens het 2de jaar wordt de eigen ervaring gebruikt ifv de coaching in jouw eigen praktijk.

Meer informatie & inschrijven

Procedos Workshop BE

Zondag 23 juni 2019 / € 175 excl BTW

Procedos is een bewegingsplatform dat bestaat uit 9 ‘dots’ uitgebreid met aanwijzingen in functie van verschillende richtingen. De 9 posities in combinatie van de verschillende richtingen zijn afkomstig vanuit de bewegingsmogelijkheden van ons lichaam. Het bewegingsplatform is een ideale tool om je bewegingsvariabiliteit opnieuw te vergroten en te optimaliseren. 

Meer informatie & inschrijven