SportMed brengt je uithouding en belastbaarheid in kaart

Je optimale beweegmogelijkheden terugvinden en inbouwen in je dagelijkse levenspatroon is een gezonde maar tegelijk ook ambitieuze doelstelling. Starters zitten vaak met veel vragen over wat hun lichaam aankan. Op basis van een wetenschappelijk onderbouwde SportMed-screening nemen we alle onzekerheid weg.

Een programma dat op je lijf geschreven is

Ons testcentrum is uitgerust met hoogwaardige SportMed-apparatuur om een aantal gestandaardiseerde sportwetenschappelijke tests af te nemen. We screenen meer bepaald je fitheid, je uithoudingsvermogen in functie van je hart en de samenstelling van je lichaam. Op basis daarvan kunnen we je doelstellingen en je programma nauwkeurig en met de juiste intensiteit bepalen, ongeacht of je een gezondheidsdoel of een sportief objectief vooropstelt. In beide gevallen is de gecontroleerde aanpak de beste garantie dat doelgericht bewegen geen last wordt maar een duurzame bron van energie.  

Een handig hulpmiddel om je pols

Op basis van je SportMed gezondheidsanalyse komen we te weten hoelang je hart per week een bepaalde hartslag moet halen om progressie te maken. Met behulp van de SportMed Training Software stellen we je cardioprogramma op. Dat kan vervolgens op je HeartRateCoach geladen worden. Deze gebruiksvriendelijke polshorloge begeleidt je door je gepersonaliseerd programma en bewaakt je bewegingsdiscipline.  

Contacteer ons voor meer info