Fabienne Kina

Een eerste kennismaking met Intelligent Movement kwam er via een screening.  De zin  van de oefeningen of wat er precies werd gescreend ontging me. Bij een daaropvolgende trainingsessie kwam er heel wat los waardoor ik mijn handelen en denken heb bijgestuurd en daardoor steviger sta.

De oefeningen vallen buiten je verwachtingspatroon. Dit is op een andere manier de grenzen van je eigen kunnen opzoeken en die leren respecteren. Je merkt lichaamssignalen tijdig op, je leert voelen waar de obstructie zit en met deze training heb je de kennis om blokkage te voorkomen.

Een tweede punt is pijnbestrijding . Met dagelijkse rugpijn en periodes van acute zware rugpijn waarbij ik tot voor kort zelfs niet meer kon bewegen  en waar kine en rugschool begeleiding niet helpt, maakte Intelligent Motion de weg vrij om niettegenstaande een onomkeerbaar geĆ«voleerd rugletsel toch de dagelijkse activiteiten weer op te nemen, dit zonder medicijnen.

Een gepersonaliseerde aanpak met training op maat. Oefeningen waar je op het eerste zicht denkt, wat is dit ?  Haalt dit wel iets uit? Na enkele weken dagelijks oefenen voel je resultaat : mijn lichaam voelt vrijer aan en ik heb meer bewegingsruimte. Dank je Jeroen en Team!