Barbara De Lange

Na mijn zwangerschap en bevalling had ik veel last van rug- en nekpijn door een verkeerde houding. Ik wilde verkorte spieren opnieuw langer maken en verzwakte spieren versterken. Ik merkte ook dat mijn conditie niet meer optimaal was. Ik was snel buiten adem en vermoeid. Gezien ik zelfstandig ben, is het voor mij interessant om individueel begeleid te worden omdat ik dan de uren min of meer zelf kan kiezen.

Mijn verwachting was dat mijn conditie beter zou worden en dat ik een betere houding zou krijgen. Ik verwachtte ook dat mijn lichaamsbewustzijn zou aangescherpt worden. Mijn verwachtingen zijn ingelost.

De voornaamste resultaten die ik verkregen heb zijn meer kracht vanuit mijn 'core' om een betere houding aan te nemen en ik voelde me lichter. Ik hebt tevens ook geleerd dat het belangrijk is om mijn grenzen te aanvaarden en te respecteren.

Ik zou Intelligent Motion zeker aanbevelen aan anderen omdat het volledige lichaam aan het werk gezet wordt op een manier die heel bruikbaar is in het dagelijkse leven.