Antony De Pauw

Op aanraden van een collega die bijzonder enthousiast was over de bewegingscoaching, ben ik in contact gekomen met Intelligent Motion. Zelf kreeg ik weinig of geen toelichting van mijn collega van wat Intelligent Motion doet. Ik moest het maar eens ondergaan, luidde het advies.

Desondanks ik geen specifieke verwachtingen had, zijn de resultaten zeer bevredigend. Voor mezelf is dit concreet: meer flexibiliteit en beweeglijkheid die mijn mobiliteit verruimen en dit zowel voor geest en lichaam. Ik voel me vrijer en blijer!

Intelligent Motion heeft voor mij iets zeer waardevol gegeven, nl een verhoogd bewustzijn van het belang van bewegen en de impact ervan op mijn totale persoon.

Een fiets die een jaar stil staat rijdt nog bijzonder goed. Maar als je de banden eens oppompt en een groot onderhoud doet, dan merk je dat met minder meer kan gebeuren .

Zo heb ik ervaren dat lange dagen met vele uren in de auto, beurzen in het buitenland en de stoel op kantoor je lichaam en geest gaan beperken.

Het heeft allemaal een impact overdag maar ook 's nachts.  Mijn nachtrust was minder vast en ik bewoog steeds stroever.

Mijn beweeglijkheid/ flexibiliteit waren minder ruim dan ik zelf wilde, dat voelde ik wel, ik voelde mij beperkt door mijn lichaam. Ik merkte vooral dat mijn lichaam op een of andere manier wat stroever werd, maar mijn fiets reed nog bijzonder goed dacht ik.

Door de coaching ervaar ik vooral dat beweeglijkheid en flexibiliteit je geest en lichaam vrijer maakt.

Ik zou daarom Intelligent Motion aan iedereen aanraden omdat flexibiliteit en beweeglijkheid overal ten geode komt, zowel professioneel als in het gezin.

Last but not least: heb bijzonder veel gelachen , ook met mezelf :)