Nick Maes

Sport en bewegen is steeds de rode draad geweest doorheen mijn leven. Stilzitten staat niet in mijn woordenboek. Al sinds jonge leeftijd heb ik mij gericht op de tennissport. Tot op de dag van vandaag zet ik steeds in op mijn eigen sportieve ontwikkeling en voel ik mij goed als ik ook anderen hierbij kan begeleiden.

Het is dan ook niet zo verbazend dat ik zonder enige twijfel lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen ben gaan studeren met als master training en coaching.

In mijn master jaren ben ik via de tenniswereld in contact gekomen met Jeroen en Intelligent Motion. Deze vernieuwde kijk op het bewegend lichaam intrigeerde me, daarom koos ik ervoor om bij te leren onder het toeziende oog van een ervaringsdeskundige zoals Jeroen.  Intelligent Motion heeft voor mij een nieuwe wereld geopend met als doel om mensen te helpen in het verbeteren van hun prestaties, het voorkomen van blessures, alsook het verder helpen van mensen die al lange tijd op zoek zijn naar een oplossing voor bepaalde klachten. Dit gegeven en mijn gedeelde passie voor de mens in beweging, heeft ertoe geleid dat ik als vaste bewegingscoach in het IM huis ben gestapt sinds 2016. Op deze manier wil ik zoveel mogelijk mensen verder helpen en mijn kennis steeds blijven verrijken. Tot slot hoop ik deze vernieuwde methode van werken ook bekender te kunnen maken bij het publiek.

Contacteer mij