Allen De Bel

Op 19 februari 1979 zag ik in Gent het levenslicht en mijn ouders noemden me, wellicht niet toevallig, Allen.  Achternaam: De Bel.

Na een onbezorgde kindertijd in het landelijke Oervlaamse dorp Kruishoutem, trouwde ik met Bina Bervoets.  Samen kregen we twee koters: Aylin en Yanan.  Respectievelijk een meisje en een jongen.

Na een carrière in het onderwijs(Bachelor LO) besloot ik mijn naam alle eer aan te doen en mijn energetisch werk ten dienste te stellen aan allen die nood hebben aan nieuwe inzichten in hun leven.  Met mijn massages help ik hen de sleutels te vinden om aan de slag te gaan met allerlei kleine en grote uitdagingen die het leven biedt.  Masseren is voor mij de toegangspoort naar diverse blokkades die mensen opstapelen en uiteindelijk blokkeren om gewoon gelukkig en vrij te zijn.

Voor mezelf blijft masseren een ongelooflijk boeiende uitdaging die me alsmaar meer verrijkt en zelf ook sleutels aanreikt om eigen uitdagingen creatief tegemoet te gaan i.p.v. te ontvluchten.  

Naast masseren is sport, en dan vooral lopen, mijn grote passie.  Het helpt me alles te kanaliseren en een plaats te geven.

Zo help ik anderen, met de voeten op de grond, het grotere geheel te zien!

Contacteer mij