Kenneth Vercauteren

Ik wou mijn conditie verbeteren en trainen in functie van blessurepreventie. Ik ben zeer tevreden over de totaalaanpak van Intelligent Motion. Kracht, explosiviteit en mobiliteit zijn allen aan bod gekomen en afgestemd op mijn hoofddoel en mijn sport.

Lees meer

Dave Verbruggen

Pijn aan mijn rechterheup en onderrug waren de aanleiding om te starten met Intelligent Motion. Ik geraakte niet enkel verlost van mijn pijn, ik leerde ook veel bij over de werking van het menselijk lichaam.

Lees meer

Jan Roegiers

Sinds ik de trainingen bij Jeroen heb aangevat, zowat anderhalf jaar geleden en gemiddeld twee keer per week, kan ik enkel de voordelen optellen en opsommen: een gezonde geest in en mét een gezond lichaam, verhoogde spierkracht, toegenomen soepelheid, lichamelijke zelfkennis, uithoudingsvermogen... Een echte aanrader!

Lees meer

GRATIS: 2 weken lang dagelijks een oefensessie in je mailbox

Wil je Intelligent Motion bewegingscoaching gratis uitproberen? Schrijf je in om 2 weken lang onze dagelijkse oefensessie van 10 minuten te ontvangen om je algemene bewegingsefficiëntie te bevorderen.

Blog

Boycot Je Eigen Lichaam Niet! Ontwikkel Je Potentieel. (Deel 3/3)
Geschreven door Jeroen Klinckaert op 23/03/2017

Het potentieel van ons lichaam zit duidelijk in de beweeglijkheid van ons totaal systeem. Is onze leeftijd hier niet de bepalende factor en wat moet ik me voorstellen bij bewegingsvariabiliteit? Deel 3 van dit blog-artikel duikt de diepte in, in de zoektocht naar antwoorden.

Lees verder
Boycot Je Eigen Lichaam Niet! Ontwikkel Je Potentieel. (Deel 2/3)
Geschreven door Jeroen Klinckaert op 10/03/2017

Stel je voor: je meest kostbaarste bezit dien je te verplaatsen van A naar B en het is uiterst breekbaar.

Op welke manier zou jij dit doen? 

Lees verder
Boycot Je Eigen Lichaam Niet! Ontwikkel Je Potentieel. (Deel 1/3)
Geschreven door Jeroen Klinckaert op 04/03/2017

In het eerste deel over het onluiken van ons potentieel richten we onze aandacht naar de simpliciteit en de genialiteit van ons lichaam. Alvorens te weten hoe je jouw lichaam 'boycot' nemen we eerst een kijkje achter de schermen!

Lees verder
Bekijk alle blogberichten