Marleen Ceulemans

De bewegingsanalyse van Intelligent Motion heeft me enorm veel geleerd over mezelf en wat je lichaam je allemaal kan vertellen: fascinerend!  Wat ze me wisten te vertellen over mezelf aan de hand van mijn lichaam was zeer verhelderend en accuraat.

Lees meer

Nadine Fassin

Na een rugoperatie vorig jaar was ik bang geworden om te bewegen, mijn bekken was gewoon vastgeschroefd. Ik nam contact op met Jeroen en hij legde mij enkele oefeningen uit. Ik deed die oefeningen 4 à 5 keer per week met als direct resultaat dat mijn rug meer ontspannen is. 

Lees meer

Chris Van Steenwinkel

Omdat mijn zoon Quinten als jeugdvoetballer op jonge leeftijd al een zwaar belastend programma moet volgen, had hij geregeld last van overbelasting. Dit uitte zich voornamelijk in hamstringblessures. 

Lees meer

GRATIS: 2 weken lang dagelijks een oefensessie in je mailbox

Wil je Intelligent Motion bewegingscoaching gratis uitproberen? Schrijf je in om 2 weken lang onze dagelijkse oefensessie van 10 minuten te ontvangen om je algemene bewegingsefficiëntie te bevorderen.

Blog

Boycot Je Eigen Lichaam Niet! Ontwikkel Je Potentieel. (Deel 3/3)
Geschreven door Jeroen Klinckaert op 23/03/2017

Het potentieel van ons lichaam zit duidelijk in de beweeglijkheid van ons totaal systeem. Is onze leeftijd hier niet de bepalende factor en wat moet ik me voorstellen bij bewegingsvariabiliteit? Deel 3 van dit blog-artikel duikt de diepte in, in de zoektocht naar antwoorden.

Lees verder
Boycot Je Eigen Lichaam Niet! Ontwikkel Je Potentieel. (Deel 2/3)
Geschreven door Jeroen Klinckaert op 10/03/2017

Stel je voor: je meest kostbaarste bezit dien je te verplaatsen van A naar B en het is uiterst breekbaar.

Op welke manier zou jij dit doen? 

Lees verder
Boycot Je Eigen Lichaam Niet! Ontwikkel Je Potentieel. (Deel 1/3)
Geschreven door Jeroen Klinckaert op 04/03/2017

In het eerste deel over het onluiken van ons potentieel richten we onze aandacht naar de simpliciteit en de genialiteit van ons lichaam. Alvorens te weten hoe je jouw lichaam 'boycot' nemen we eerst een kijkje achter de schermen!

Lees verder
Bekijk alle blogberichten